Ons bedrijf

Wat eind jaren 60 werd opgericht in een oude schuur aan de heugemerstraat is in de loop der jaren door Piet en Jean van den Boorn opgebloeid tot een florerend en vertrouwd autobedrijf in de regio. Na diverse uitbreidingen werd in 1989 besloten om naar de huidige locatie aan de molensingel te verhuizen.

Garage van den Boorn

In 2005 inmiddels bijgestaan door Roel de zoon van Jean werd de werkplaats ook hier te klein en werd de werkplaats uitgebreid, nieuwe stempelbruggen geïnstalleerd en een oliedichte vloer geplaatst. Voorzien van de meest geavanceerde apparatuur worden de auto’s hier snel en vakkundig gerepareerd, onderhouden en apk gekeurd.

Werkzaamheden worden louter uitgevoerd door eerste monteurs, zodat kwaliteit voorop staat.
Dit in combinatie met de goede service maakt garage van den Boorn al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor het onderhouden van uw auto. Per dag gaan er circa 25 auto’s de werkplaats in.

In 2008 werd de bestaande showroom compleet afgebroken en een nieuwe showroom gebouwd met twee verdiepingen waardoor er vijftig auto’s binnen kunnen staan. Inmiddels staan er minimaal 70 auto’s op voorraad die u van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 kunt bekijken.